Advertisement

Ωραριο Καταστηματων Μεγαλη Παρασκευη 2021 - Παράταση της λειτουργίας των σούπερ μάρκετ για σήμερα έως ... : Την μεγάλη παρασκευή και το μεγάλο σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα.

Ωραριο Καταστηματων Μεγαλη Παρασκευη 2021 - Παράταση της λειτουργίας των σούπερ μάρκετ για σήμερα έως ... : Την μεγάλη παρασκευή και το μεγάλο σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα.. Το ωράριο των καταστημάτων τη μεγάλη εβδομάδα. Το ωράριο των καταστημάτων για τη μεγάλη εβδομάδα. Τρίτη 4 μαΐου 2021 κλειστά. Μέχρι 6 άτομα ανά τραπέζι, χωρίς sms και ωράριο (video). Κλειστά από την πέμπτη 03 ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους.

Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Κλειστά από την πέμπτη 03 ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους. Ωράριο λειτουργίας σε όλη την επικράτεια 07:00 έως 21:00. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες. Δείτε εδώ αναλυτικά το ωράριο των καταστημάτων μασούτης για κάθε μέρα, για τις παραθεριστικές περιοχές και τις κυριακές που είμαστε ανοιχτά.

TAS TV Press - Home | Facebook
TAS TV Press - Home | Facebook from lookaside.fbsbx.com
Το ωράριο των καταστημάτων για τη μεγάλη εβδομάδα. * τα υπόλοιπα καταστήματα των οποίων η λειτουργία δεν έχει ανασταλεί με κρατική απόφαση έως τις 21:00. Το ωράριο είναι προαιρετικό, αλλά τα καταστήματα που ανήκουν σε αυτές τις δύο κατηγορίες δεν μπορούν να. Την μεγάλη παρασκευή και το μεγάλο σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα. Μεγάλη παρασκευή σήμερα, 26 απριλίου 2019, και σε ισχύ είναι το εορταστικό ωράριο. Με το καθιερωμένο ωράριο λειτουργίας θα λειτουργήσουν και σήμερα, μεγάλη πέμπτη 29 απριλίου τα καταστήματα. Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα και τα. Κλειστά θα μείνουν τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 2 μαΐου, τη δευτέρα 3 μαΐου και την τρίτη 4 μαΐου.

Τι προτείνει ο εμπορικός σύλλογος για το άνοιγμα μαγαζιών.

Συγκεκριμένα, από αύριο μεγάλη παρασκευή, τα σούπερ μάρκετ μπορούν να λειτουργήσουν από. Μέχρι 6 άτομα ανά τραπέζι, χωρίς sms και ωράριο (video). Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Την ίδια ώρα, σε ισχύ βρίσκεται το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την του πάσχα 2 μαΐου κλειστά δευτέρα του πάσχα 3 μαΐου κλειστά τρίτη 4 μαΐου 2021 κλειστά ποιες μετακινήσεις εκτός νομού απαγορεύονται. Την μεγάλη παρασκευή και το μεγάλο σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα. Δείτε εδώ αναλυτικά το ωράριο των καταστημάτων μασούτης για κάθε μέρα, για τις παραθεριστικές περιοχές και τις κυριακές που είμαστε ανοιχτά. Τέλος σε ισχύ βρίσκεται έως τις 10 μαΐου η απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων της οικείας περιφερειακής. Στην ελλάδα υπάρχουν διάφορες θρησκευτικές ή εθνικές εορτές οι οποίες συχνά αποτελούν ημέρες αργίας για τους εργαζόμενους και τους μαθητές. Κλειστά από την πέμπτη 03 ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους. Αλλαγή στο ωράριο των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων φέρνει νέο φεκ από την γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας καταναλωτή του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων. Το ωράριο των καταστημάτων για τη μεγάλη εβδομάδα. Με το εξής ωράριο θα λειτουργήσει η αγορά τη μεγάλη παρασκευή και το μεγάλο σάββατο πέμπτη, απρίλιος 29, 2021. Με το καθιερωμένο ωράριο λειτουργίας θα λειτουργήσουν και σήμερα, μεγάλη πέμπτη 29 απριλίου τα καταστήματα.

Τρίτη 27 από την τετάρτη 5 μαΐου 2021, επανέρχεται το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν. Προσαρμοσμένο στις θρησκευτικές τελετές είναι το ωράριο των καταστημάτων αύριο, μεγάλη παρασκευή, εκτός από τα σουπερμάρκετ, που θα μπορούν να eurokinissi/ τατιανα μπολαρη. Τέλος σε ισχύ βρίσκεται έως τις 10 μαΐου η απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων της οικείας περιφερειακής. Συγκεκριμένα, από αύριο μεγάλη παρασκευή, τα σούπερ μάρκετ μπορούν να λειτουργήσουν από. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 from s3.paperzz.com
Τρίτη 27 από την τετάρτη 5 μαΐου 2021, επανέρχεται το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Μεγάλη παρασκευή σήμερα, 26 απριλίου 2019, και σε ισχύ είναι το εορταστικό ωράριο. Την μεγάλη παρασκευή και το μεγάλο σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα. Αλλαγή στο ωράριο των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων φέρνει νέο φεκ από την γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας καταναλωτή του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων. Εορταστικό ωράριο καταστημάτων σε ισχύ. Με το εξής ωράριο θα λειτουργήσει η αγορά τη μεγάλη παρασκευή και το μεγάλο σάββατο πέμπτη, απρίλιος 29, 2021. Την μεγάλη παρασκευή και το μεγάλο σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα.

Αλλαγή στο ωράριο των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων φέρνει νέο φεκ από την γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας καταναλωτή του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων.

Το ωράριο λειτουργείας των καταστημάτων την μ. Κλειστά από την πέμπτη 03 ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους. Το ωράριο των καταστημάτων τη μεγάλη εβδομάδα. Κλειστά θα μείνουν τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 2 μαΐου, τη δευτέρα 3 μαΐου και την τρίτη 4 μαΐου λόγω μεταφοράς της πρωτομαγιάς. Μεγάλη παρασκευή 29 απριλίου 2021. Η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας καταναλωτή έχει προτείνει επίσης, υπενθυμίζεται ότι λόγω των υγειονομικών συνθηκών, η λειτουργία των καταστημάτων από την τετάρτη 5 μαΐου 2021, επανέρχεται το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα. Κλειστά θα μείνουν τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 2 μαΐου, τη δευτέρα 3 μαΐου και την τρίτη 4 μαΐου. * τα υπόλοιπα καταστήματα των οποίων η λειτουργία δεν έχει ανασταλεί με κρατική απόφαση έως τις 21:00. Σε 87 σημεία θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid tests την μεγάλη παρασκευή. Δείτε εδώ αναλυτικά το ωράριο των καταστημάτων μασούτης για κάθε μέρα, για τις παραθεριστικές περιοχές και τις κυριακές που είμαστε ανοιχτά. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας. Τρίτη 4 μαΐου 2021 κλειστά. Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων και των σούπερ μάρκετ τη μεγάλη εβδομάδα.

Αύριο, μεγάλη παρασκευή 30 απριλίου, κινητές ομάδες υγείας (κομυ) του εθνικού οργανισμού δημόσιας υγείας (εοδυ) θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια, όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες. Τρίτη 4 μαΐου 2021 κλειστά. Τρίτη 27 από την τετάρτη 5 μαΐου 2021, επανέρχεται το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν. Τη μεγάλη παρασκευή τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τη 13:00 μέχρι τις 19:00 και το μεγάλο σάββατο, από τις 9:00 μέχρι τις 15:00. Κλειστά θα μείνουν τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 2 μαΐου, τη δευτέρα 3 μαΐου και την τρίτη 4 μαΐου λόγω μεταφοράς της πρωτομαγιάς.

Χειμερινό ωράριο στα καταστήματα Μυτιλήνης από Πέμπτη 1 ...
Χειμερινό ωράριο στα καταστήματα Μυτιλήνης από Πέμπτη 1 ... from www.lesvosnews.net
Με το καθιερωμένο ωράριο λειτουργίας θα λειτουργήσουν και σήμερα, μεγάλη πέμπτη 29 απριλίου τα καταστήματα. Συγκεκριμένα, από αύριο μεγάλη παρασκευή, τα σούπερ μάρκετ μπορούν να λειτουργήσουν από. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Αλλαγή στο ωράριο των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων φέρνει νέο φεκ από την γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας καταναλωτή του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων. Προσαρμοσμένο στις θρησκευτικές τελετές είναι το ωράριο των καταστημάτων αύριο, μεγάλη παρασκευή, εκτός από τα σουπερμάρκετ, που θα μπορούν να eurokinissi/ τατιανα μπολαρη. Την μεγάλη παρασκευή και το μεγάλο σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα. Η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας καταναλωτή έχει προτείνει επίσης, υπενθυμίζεται ότι λόγω των υγειονομικών συνθηκών, η λειτουργία των καταστημάτων από την τετάρτη 5 μαΐου 2021, επανέρχεται το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα. Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Μεγάλη παρασκευή 29 απριλίου 2021.

Στην ελλάδα υπάρχουν διάφορες θρησκευτικές ή εθνικές εορτές οι οποίες συχνά αποτελούν ημέρες αργίας για τους εργαζόμενους και τους μαθητές. Σε 87 σημεία θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid tests την μεγάλη παρασκευή. Την ίδια ώρα, σε ισχύ βρίσκεται το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο του πάσχα. Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των μαγαζιών για το πάσχα, από την ομοσπονδία εμπορικών συλλόγων αττικής, όμορων νομών και νήσων αιγαίου, διαμορφώνεται ως εξής Οι τελευταίες αγορές για το πάσχα μπορούν να γίνουν μέχρι και το μεγάλο σάββατο, οπότε τα σούπερ μάρκετ θα. Πώς θα λειτουργήσει η αγορά μ. Η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας καταναλωτή έχει προτείνει επίσης, υπενθυμίζεται ότι λόγω των υγειονομικών συνθηκών, η λειτουργία των καταστημάτων από την τετάρτη 5 μαΐου 2021, επανέρχεται το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα. Με το εξής ωράριο θα λειτουργήσει η αγορά τη μεγάλη παρασκευή και το μεγάλο σάββατο πέμπτη, απρίλιος 29, 2021. Κλειστά θα μείνουν τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 2 μαΐου, τη δευτέρα 3 μαΐου και την τρίτη 4 μαΐου. Τη μεγάλη παρασκευή τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τη 13:00 μέχρι τις 19:00 και το μεγάλο σάββατο, από τις 9:00 μέχρι τις 15:00. Εορταστικό ωράριο καταστημάτων σε ισχύ. Ενημερωθείτε από τον παρακάτω πίνακα πότε πέφτει η μεγάλη παρασκευή φέτος και τα επόμενα έτη. Τέλος σε ισχύ βρίσκεται έως τις 10 μαΐου η απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων της οικείας περιφερειακής.

Posting Komentar

0 Komentar